Home

Lajme

Sazan Guri – Vaksinat e ADN-së nuk janë aprovuar asnjëherë për përdorim njerëzor

No Comments Shendetesi

Vaksinat e ADN-së, të cilat u krijuan për herë të parë në v.2005, nuk janë aprovuar asnjëherë për përdorim njerëzor në Shtetet e Bashkuara dhe studimet e kaluara kanë treguar se ato dëmtojnë ADN-në e njerëzve dhe shkaktojnë shumë sëmundje të rënda gjenetike të pashërueshme. Si mënyrë “zgjedhjeje” për pengesat për vaksinat e ADN/RNA-së ofrohet përfshirja e nanoteknologjisë në këto vaksina. Kombinimi i vaksinave të ADN-së ose ARN-së me nanoteknologjinë tashmë është bërë realitet falë kompanive që udhëheqin në atë fushë. Duke na injektuar në trupat tanë ADN-në sintetike ose ARN-në, ata do të na kthejnë në atë që ata e quajnë “bio-reaktor” dhe do të përdorin teknika, të cilat nga nga investimet e agjencisë DARPA kanë rezultuar në prodhimin e mikrolëngjeve (manipulim i lëngjeve në intervalin nën milimetër), si dhe në prodhimin e nanoteknologjisë në qasjet e reja për renditjen e geneve. Mijëra shkencëtarë kanë thënë që është çmenduri ky lloj bllokimi dhe në fakt shkakton jetë të humbura, por këto deklarata të tyre nuk jepen kurrë në media. Dinastitë e Gates dhe Rockefeller janë gjithashtu të bashkuara nga interesi i tyre i përbashkët për eugjenikën, shkenca false, e cila promovoi idenë se njerëzit e “lindjes së mirë” (elita) duhet të inkurajohen që të riprodhohen, ndërsa të varfërit, populli i thjeshtë, të shkurajohen nga shumimi. Themelet e para amerikane u zhytën thellësisht në eugjenikë në përpjekjen për të promovuar riprodhimin e përshtatshëm dhe për të shtypur riprodhimin e të papërshtatshmit. Ted Turner, një tjetër miliarder dhe themelues i CNN, një nga mediat më të mëdha në botë dhe sot tmerron njerëzit se do të vijë fundi i botës dhe që zgjidhja e vetme është vaksinimi me detyrim.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *