Home

Lajme

Musa Krasniqi – FTESË MJEKËVE SHQIPTARË N’DANIMARKË

No Comments Aktualitet Lajme

Ftohen të gjithë mjekët shqiptarë n’Danimarkë në mbledhje/konferenc për themelimin e perfaqësisë/shoqatës së mjekëve shqiptarë n’Danimarkë.
Për ne mjekët shqiptarë të Danimarkës, faktikisht ky rast do të jet rithemelim i perfaqësisë/shoqatës mjekësore sepse ne kishim shoqatë mjekësore kur mërgatat shqiptare të shtetëve tjera nuk kishin. E tani mërgatat tjera kanë e ne nuk kemi.
Në mbledhje do të këtë raportime shkencore nga ne dhe nga mjekët e perfaqësive mjekësore të Mërgatës Shqiptare të shtetëve tjera Evropiane.
Ju lutem lajmërohuni për mes mesengjerit të unë.
Pastaj të gjithë të lajmëruarve ua dergoj rendin e dites së mbledhjes për mes mesengjerit.
Mledhja mbahet;
me 5 mars 2022 nga ora 10:00 deri 16:00
Adresa është:
Herlevgårdsvej 18-20
2730 Herlev
Musa Krasniqi
Danimarkë

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *