Home

Lajme

Alejandro Greco – VJETORI 21 DËSHMORËVE TË KOSOVËS: ZAHIR PAJAZITI – EDMOND HOXHA – HAKIF ZEJNULLAHU – GJAKOVA GASPËR KARAQI

No Comments Argëtim Histori

ë gjithë Motrat e Vellezer Shqiptarë,: Përkojtojmë Përvjetori i 23°, më 27, 28 dhe 29 janar të 1999 , që 21 Luftëtarë dhe Eprorë të Dalluar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në pritat e ushtrisë e policisë serbe, në Rugovë të Hasit, në Bishtazhin dhe në Goden, kanë rënë Dëshmorë për Liri: Agron Rama, Agim Zeneli, Sejdi Rama, Agush Gjocaj, Bahtiar Morina, Daut Kelmendi, Emrush Çetaj, Gaspër Karaqi, Gëzim Ademaj, Hamdi Berisha, Haxhi Kleçka, Ilir Merturi, Kasim Shala, Luan Smajli, Vëllezërit Memë e Prend Lleshi, Naim Dreshaj,Naim Gashi, Sahit Krasniqi, Valon Gashi dhe Vesel Avdyli: Lavdi të Përjetshme Martirve te Dardanise – Kosovë qe rane ne Altarine e Lirise!!! Përkojtojmë i 23° Vjetori, 28 Janar 1999, që Gjakova Gaspër Karaqi, Patrioti, humanist, militant, mësuesi, poeti dhe publicisti, njeri me vlera të mëdha Njerëzore, Atdhetarë, bie për të mos vdek kurrë, në Fushën e Nderit: Lavdi Dëshmorit Gasper Karaqi për jetë e mot për vepren dhe sakrificen e dhënë Kosovës!!! Përkojtojmë Përvjetori i 25°, më 31 Janar 1997 – 2021, që në Pestovë Vushtrri, Kosovë, ranë Heroikisht tre Luftëtarë trima e UÇK-s, për të mbrojtur Tokën e Shenjtë Shqiptare nga pushtuesi serb, në Luftës së Kosovës: Zahir Pajaziti, Hakif Zejnullahu nipin e tij, Edmond Hoxha nga Juniku: Lavdi të Përjetshme e motë, qofët kujtimi i paharuar Trimave tone, Gjaku i tyre u bë rrugërrëfyes për Altarin e Lirisë!!! Rroft Shqipëria Etnike!!! Lavdi dhe Respekt për Dardania!!! Shpirti i Arbrit nuk vdes kurrë!!! Autoctonus!!! Zoti i Bekoftë gjithë Shqiptarët që ja duan të mirën Atëdheut!!! Të gjitha të anijeve një përqafim!!! Shërbëtor i përulur i Zot dhe Shqipërisë, Shkelqësia e Juaj Imzot
Kryepeshkop Aleksander I Shqiptarve – Bir i Shqiponjësr
Rrofte Shqipëria e Bashkuar!!!
Instagram @alejandrogreco.oficial

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *