Home

Lajme

Bari Dervishllari – Pyll i ndotur.

No Comments Argëtim Letersi

Te pylli me kafshë shumë,
seç u grinë dhe u zunë.
Zihësh derri me arinë,
dukej sikur bënë kërdinë.

Po një dit plasi haleja,
me ca habere të reja.
Ishin shok e ishin miq,
bashkë hanin kërma,fiq.

Tha Sorkadhja:Mjerë ne,
këtu në pyll paska hale!
Paska qënë punë e thellë,
të dy flenë në një shpellë!

Burimi/Facebook/Autori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *