Home

Lajme

Fatmir Bajraj – Arrestimi i vonuar i Molliqajt, uverturë e një shteti policor !

No Comments Lajme Opinion

Përtej klisheve !
S’identifikohem me Dardanin poltikisht, ideologjikisht dhe as në çasje, biles jam antipod i Tij, por jam n’unision me të për të drejtën e protestës dhe klithmës në mbrojtje të interesit qytetar.
Isha për arrestimin e Tij, si përgjigje për sjelljën e pahijshme & agresive kundër gardianit të Rendit dhe Ligjit, policit në dytyrë të Republikës së Kosovës në ditën e protestës së PSD-së, kundër shtrënjtimit astronomik të energjisë elektrike për qytetarët e Kosovës.
Dardani të arrestohej aty dhe jo pastaj !
Lideri i PSD-së, do duhej arrestuar në momentin e kryerjes së vepres, pra kryerjes së aktit të shëmtuar i cili ndodhi para syve të dy kamandantëve të njesive operative dhe të gjithë njesisë policore n’krye të operacionit n’mbrojtje të godinës së Qeverisë së Republikës së Kosovës, dhe jo pasi të merren urdhërat politik nga Kryemnistri rebel dhe i cili shquhej me akte të tilla agresive deri në ato terroriste derisa ishte n’Opozitë dhe Dardanin e kishte krahë të djathtë dje, e kundershtar politik sot.
Kryemnistri Kurti u kthye në Kryepolic politik, dhe la shije të keqe!
Deri dje, tandemi (binomi) Kurti-Molliqaj, digjnin, thyenin, rrihnin dhe tentonin t’vrisnin me mollotov, organet e rendit, titullarë të institucioneve, institucione dhe familje të Kryemnistrit të Republikës së Kosovës, siq ishte rasti me ish Kryemnistrin Mustafa, por Krye-kryengritësi ai atëhershëm, Kryemnistër i sotëm, trazirat e organizuara prej Tij, i quante legjitime dhe kombëtare, medje përdorimin e dhunës dhe vandalizmin i justifikonte si mjet dhe jo si qellim.
Kurti & Molliqaj kur ishin bashkë n’Opozitë, nuk zgjidhnin mjete dhe as metoda kundër pushtetit dhe organeve të rendit, madje propagonin se dhuna si instrument në “mbrojtje të shtetit”, kurr s’është e tepërtdhe as e ndaluar, as atëherë kur humbën jetëra njerëzish, absurd !
E sot, s’ka më : “Qellimi arsyeton mjetin” !
Kush do që guxon të dal kundër vendimeve arbitrare & skandaloze të Qeverisë Kurti, vendime këto në dobi të kompanive private dhe të pakices serbe n’Veri, por në dëm të qytetarëve shumicue të Republikues së Kosovës, quhet e dëmshme, anti-shtetërore dhe me pretendime politike, absurd.
Arrestimi i vonuar i z.Molliqaj, nuk është akt profesional, por shperfaqë pa-aftësinë e pushtetit aktual dhe sterkeqjen e Kryepolicit-Kryemnistër, me një akt edhe me të shëmtuar për demokracinë dhe rendin juridik të Kosovës.
Meq nuk ka ndodhë në momentin dhe kohën e duhur, është dashur të tejkalohet me atë shije të keqe, se ciles kjo shije e keqe, vetëm sa është shtuar me rastin e arrestimit të vonuar.
Lëshimit profesional të Policisë së Kosovës, i’u shtua deshtimi makabër i Kryemnistrit Kurti me urdhër politik kundër ish bashkpunëtorit të deridjeshëm dhe opozitarit të sotëm, z. Dardan Molliqaj !
f.b

Burimi/Facebook/Lidhja Demokratike e Kosovës Dega Suedi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *