Home

Lajme

Besim Muzaqi – Tërhiqem nga kompensimi i shpenzimeve të udhëtimit!

No Comments Aktualitet Lajme

Si deputet i legjislaturës së tetë natyrisht që e kam pa që së bashku me pagën vjen edhe një pagesë në emër të shpenzimeve të udhëtimit.
Meqenëse ishin shuma jo shumë të mëdha (prill 10€, maj 70€, qershor 70€, korrik 110€, gusht 120€, Shtator 40€ tetor 20€, nëntor 20€, dhjetor 60€ dhe janar 90€) nuk jam interesuar se në bazë të çfarë rregulloreje na ndahen. Qenka një vendim i Kuvendit i vitit 2011, mbi bazën e të cilit qenka realizuar kjo pagesë.
Pas publikimit të një diagrami në media jo vetëm që u befasova por u ndjeva shumë keq për shumat që arrijnë në emër të udhëtimit.
Vendimi i vitit 2011 duhet ndryshuar.
Me respekt,
Besim Muzaqi

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *