Home

Lajme

Bari Dervishllari – Publicitet.-Humor.

No Comments Argëtim Letersi

Erdhi kolagjeni,
sikur erdhi qeni
Vjen Ana xhezik,
televizorë e fik.

Vjen një preparat ,
të ndez në shtrat.
A man more shok,
kemi shkuar kot.

Flet gjitonia ime,
për ditët intime.
Tani u hap thesi,
asnjë nuk do vdesi.

Tellallë anë e mbanë,
e mbushën kazanë.
Plot me çorbë qeni,
po derdhet legeni.

Kanale ka plot,
I qafsha me lot.
Njëri thot përputhen,
tjetri thotë nduken.

Ditën mu në drek
pamë një pa brek,
Tha mbesa e vogël,
gjyshi kjo është lodër.?

Ç’të thosh gjysh ziu?
Në shesh doli”miu’.
Mar mbesën për dore,
shkova shetitore..

Seanc parlamenti,
fliste deputeti,
Ti more kodosh,
e ke konën bosh.

Ç’është fjala popoç,
mbesa po më thosh?
ǔti thosha i ziu
është ilaç miu.

Ou !Miu në parlament,
gjyshi çfar po flet?
Miu thash dhe derra,
Dosa dhe të tjera.

Gjysh dua përralla,
jo gjëra palara.
Dua fjalën Shqip,
do rritem një dit.

B.Xh.D .Dushar Korç.-Itali.

Burimi/Facebook/Autori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *