Home

Lajme

Musa Kurtulaj – Milaim Zeka eshte pushuar nga puna ne Televizionin e Kosoves

No Comments Aktualitet Lajme

Milaim Zeka, nder gazetarët më me emer të Kosoves dhe Shqiperisë, njoftoi sot se eshtë pushuar nga puna nga menhazheri i Radio Televizionit të Kosoves ! Shkak i kësaj mase ekstreme është se njëherë në javë Zeka ka bashkëpunuar me Top Channel, per emisionin “Rrethi Katror” ! Si vjen koha !!!! Milaim Zeka eshtë burgosur per Kosoven nga serbët që ne moshen 17 vjeç ! Në rininë e tij ka qënë nder me aktivët per lirinë e Kosoves ! Si gazetar ne televizionin e Suedisë per disa vite, ka lujatur një rol të rendësishem në informimin per dhunën serbe qe masakronte Kosoven ! Kur UÇK nisi luften, la Suedinë dhe erdhi me kameren e tij në Kosovë ku filmoi betejat më të rendësishme të UÇK-së dhe, filmimet e tij nga llogoret e luftes per lirinë e Kosoves, u transmetuan nga televizionet më prestigjoze të botes ! Dokumentoi dhe perjetësoi kështu një nga periudhat më të lavdishme të Kosoves ! Nderkohë nënen e tij ia arrestuan serbet gjatë luftes dhe as sot nuk dihet se ku e ka varrin ! Por të gjith këto duket se nuk vlejnë per të deshmuar atdhetari dhe profesionalizem as në Kosovë, fatkeqësisht !Vjen një ditë dhe ata që ndoshta as lindur nuk kishin atëherë kur Milaim Zeka luftonte per Kosoven, burgosej, emigronte dhe këthej e filmonte mes zjarrit të luftes që ti tregonte botes e historisë genocidin e regjimit të Millosheviçit mbi popullin e pafajshem të Kosoves, sot pushojnë Milaim Zeken nga puna si gazetar !!!!!! O turp ku e ke skuqjen ?!!!!!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *