Home

Lajme

Bari Dervishllari – Një manushaqe.

No Comments Argëtim Letersi

Në oborr dola në mëngjes,
sytë mi puthi një manushaqe.
U përkula para saj me kujdes,
e putha në gushë dhe në faqe.

Ma mbushi shpirtin me aromë,
më ngjau si kartolinë te dera.
Të gjithë e duanë lulen e njomë,
më lajmëroj se po vjen pranvera.

Kisha menduar të blinja lule,
se po vjen Shën Valentini,
T’ia dhuroj asaj nesër me pekule,
të vetmes që kam në shtëpi,ta dini.

Fatmirësisht lulet bio i gjeta,,
përzierë tufa me degë, lule thane.
Mos thuaj plaku im po fjetka!
Jam zgjuar për ty moj xhane.

B.Xh.D.Dushar Korçë

Burimi/Facebook/Autori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *