Home

Lajme

Mitro Prifti – Shpirti Jone, Luiza Jonë e shtrenjtë…!!

No Comments Argëtim Letersi

Luiza kur bie Bora Dhe shi,
Ty zemër për neve je çati,
Lotët e mi Zoti mi bëri shi,
Jetan se kuptoj i ziu pa Ty,

Kur sbie shi shuhet Dhe dielli,
Luiza Ty më bekon nga qielli,
Po Zemera Ime mos u mërzit,
Kur unë i gjori lotoj natë e Dita,

Eja shpirt si Drita në mëngjes,
Me cigare ndezur do të të pres,
Zemra Ime kafen e do ekspres,
Vrapio të lutem se do ftohesh,

Dhe Deti për ne sikur do gëzoj,
Të dy bashkë kur të na shikojë,
Eja të lutem si Era mos rri larg,
Dita e Nat Liza të pres në prag,

Dua të të shoh me pa Durim,
Se shpirti im s’ka më shërim,
Me yjet Liza të më Lumturiosh,
Prap si dikur të më dashurosh,

S’të them dot as lamtumirë,
Pres mos më flet pa gdhirë,
Zemrën i ziu se bëj dot Guri,
Ndaj Liza stë harroj dot kurrë…!!

= Luiza Jone
Forca Jonë
26-1-2022
= Mitro Prifti
Jam 130
= Sarande Albania

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *