Home

Lajme

Gjergj Dedaj – “GUXIMTARET TREGTAR TE FLAMUJVE” !

No Comments Aktualitet Lajme

Prishtine, 15 shkurt 2022
“GUXIMTARET TREGTAR TE FLAMUJVE” !
Vetem per vota
Dikur kur ishin ne opozite, naten i heqnin flamujte ” lara lara” te Kosoves, ne vend te tyre i venin flamujte kombetar kuq e zi, madje edhe ne Kuvend shkonin vetem me flamuj kombetar, flisnin per bashkimin kombetar dhe injoronin hymnin e Kosoves, tani ne pozite, kane “henger fjalet”i kane harruar premtimet dhe nuk i heqin me flamujt “lara lara”…sot nuk pashe ne Prishtine, asnje flamur kuq e zi!
“Guximtarve” askush me nuk ju beson ne Kosove!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *