Home

Lajme

Mitro Prifti – Loti Jone – Luiza Ime e shtrenjtë…!!

No Comments Argëtim Letersi

Thëngjilli në Shpirti mu shua,
Tani stë kam pranë moj grua,
Liza lotët mu bën dallgë Deti,
Ku të të gjej Tani më i shkreti,

Qielli ka nevojë Sot për diellin,
Po Ty si Hena na ike me diellin,
Dhe Deti ka nevojë për Lumin,
Ty Liza je Jeta në Lumin Jone,

Prania jote është brenda meje,
Kudo që vete të kam me vete,
Brenda dhimbjes plaga hapet,
Që të mbyllet Luiza nuk thahet,

Luiza të mendoj zemër plasur,
Ulur atje në kanape e lënduar,
Për mua Luiza po rri menduar,
Kaq shumë të kam munguar,

Po pushove të më duash,
Të lutem eja të ma thuash,
Ku është Zoti pse nuk të lë,
Liza Ime shpirti Dhe Zemera,

Shpresat Jona mbetën ëndrra,
Ëndrra që na u shuan nga Jeta,
Jeta Jonë plot vuajte dhe lot,
Lot plot hidhërim në mërgim…!!

= Luiza Jone
Forca Jonë
Jam 130
= Mitro Prifti
21-01-2022
= Sarande Albania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *