Home

Lajme

Xun Çetta – LDK, edhe një perballje pas riorganisimit të ,,LISTA GUXO”në krye më zonjën Donika Gervalla…

No Comments Aktualitet Lajme

Rënija e LDK-së në zgjedhjët e fundit nacionale, i kushtoj asajë si pasojë e mos pranimit të reformave në parti, I kushtoj LDK-së kjo, por, pas zgjedhjës së Presidentës Osmani, filloj reforma e dhunshme në LDK e cila fatmirësisht kaloj më sukses e kryesisht pas ardhjës së. Lumirit në ball të parties. Uroj që edhe këtë perballje LDK ta kalon më sukses ngase ,,LISTA GOXO” del nga familja vet.
Tani, situate në këtë subjekt, serish e kërkon edhe një kujdesë, po, duhët kujdesi ndaj riorganizimit të ,, LISTA GUXO” në krye të së cilës doli z.Gervalla.
Iku koha kur z. Isa Mustafa llogaritke në partinë e z. Fatmir Lima të cilin do ta perdorke në situata krizash në perballje më LVV-në dhe në fund shkoj vet bashkë më z. Lima.
Tani, LDK në krye më Lumirin, do duhet ta ketë një perafrim bashkëpunimi më ,,LISTEN GUXO” dhe zonjë Gervalla nese duan të jenë pjesë aktive e politikëbërjës re në Kosovë.
Ah çfarë do kisha më thënë por jo, nuk po e them pasi që tjerët po më akuzojn se po perzihëm në punë të huaja edhe pse nuk mendoj kështu, jo nuk pajtohëm më këtë sjellje ndaj meje ngase këto jan subjekte tona politike të cilat do doja ti shoh në sherbim të vendit dhe pa perplasje mes veti.
Për më shumë, lexo afishimin më poshtë nga tash një vit më parë kur LDK, goditjën kishte marr dhe e shpetoj atë reforma e dhimbëshme por gjithësesi ilaq për këndelljën e sajë :
,, Mendoj se LDK hisja e Isës, pos vehtën ajo e djegu edhe Nisma për Kosovën”
Afishim ky sot 15.02.2022
Mendoj se LDK hisja e Isës, pos vehtën ajo e djegu edhe Nisma për Kosovën
Po të dilte LDK pjesa e Isës, pak më e fortë besoj se edhe Nisma për Kosovën do dilte më ndryshe ngase vet Isa e donte Nismën për ta dobësuar PDK-në e cila e kishte dobësuar LDK-në po për mes Isës, revanshimi në politikë më vetëfajësi pa dyshim kushton, pra del i treti më azgon dhe të dy hiliqarët i deklason.
Siq kam thënë, PDK në opozitë shumë mirë vehtën po e sheron dhe kështu duhët ta vazhdon nese don që si parti vlerash në finale më dal.
Ah sa kam për të thënë nese tjerët më kohë më kuptojn !!!
Trubuhoc 14.02.2021
Xun Çetta
Facebook :
https://www.facebook.com/xcetta/posts/3965894293430671

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë, kostum dhe redaksi

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *