Home

Lajme

Mitro Prifti – Bregu Jon – Luiza Ime e shtrenjtë…!!

No Comments Argëtim Letersi

Tek Bregu Jam pse s’më përqafon,
Atje rri Tani, Jam tek vëndi Jone,
Të putha Luiza po jo si gjithmonë,
Ty me mall e lot po më vështronë,

Eja dhe 1 her të qajë hallet e mia,
Ato halle që mi di vetëm Perëndia,
Të lutem Shpirti hiqma largësinë,
Dashiuria Jonë po kërkonë folenë,

Sa më pe u trëmbe Dhe le Buken,
Trendafile të kuq ma kishe buzën,
Të putha në faqe të thash të dua,
Pellumbesh Bukuri eja Sot me mua,

Me Yjet e tu të më Lumturiosh,
Prap si Flutur të më dashurosh,
Në rrugën Jone të më ndriçosh,
Bukuritë e tua mua të mi dhurosh,

Tani je në krahët e Perëndive,
Porsi Liza në Botan e çudirave,
Në Zemera Jone do qëndrosh
Largësinë Jonë do t’a largosh…!!

= Forca Jone
Luiza Ime
Pellumbesha Ime
= Sarande Albania
15-1-2022
= Mitro Prifti
Jan 130

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *