Home

Lajme

Gjergj Dedaj – 14 vjet shtet-urime Kosove!

No Comments Aktualitet Lajme

Nje urim te veqante per arkitektet e pavaresise, familjet e deshmorve dhe martirve te lirise, per te gjithe ate plejade te lavdishme te viteve te 90-ta, per luftetaret heroik te UÇK-se, per delegacionin e Rambujese, per SHBA, NATO-n dhe Europen, per prinderit e deshmorve, te personave te zhdukur dhe femijte jetim!
Uroj te gjithe shqiptaret ne Shqiperi, Maqedoni te Veriut, Mal te Zi, Lugine te Presheves dhe kudo ne trojet etnike, ne diaspore dhe gjithe miqte e lirise dhe pavaresise se Kosoves!

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i në këmbë
Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "gettyimages® AFP Contributor"
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i teksti
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i pemë dhe qiell
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i skulpturë dhe monument
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *