Home

Lajme

Jakup Krasniqi ne Hage?!

No Comments Aktualitet Lajme

Shkruar nga: Bashkim Muça

Ish zedhenesi i UCK-se, pjesetar i Delegacionit Shqiptar ne Ramboillet, Kryetari i Parlamentit qe deklaroi shpalljen zyrtare te pavaresise se Kosoves: ky eshte Jakup Krasniqi.
Perndryshe, simboli i shqiptarit te urte, patriot dhe te ndershem, i sigurt qe nuk ka kryer asnje krim tjeter, pervec “krimit” te kontributit te madh ne Ushtrine Clirimtare te Kosoves.
Me shkuarjen e Jakup Krasniqit ne Hage, Kosova ka shkuar ne Hage, cdo shqiptar ka shkuar ne Hage.
Drejtesia eshte shenjte por, ajo e ka nje cak, per te mos u keqperdore.
Mbeshtetje per Jakup Krasniqin!

Burimi/Facebook/Gresë J. Krasniqi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *