Home

Lajme

Xun Çetta – Të gjithë, i tërë globi është në ankth, shkaktarit do ti pelcet fundi në bark

No Comments Lajme Opinion

Kontrolli psikiatrik para futjës në këto fronte në nivel botërore është rregul, është obligim kushtetues e ligjor por, e dijm edhe anën tjetër, se kur nxehën gjakërat, kreu i shtetit është psikiater vet !!!, pra kush është ai mjek i cili ka guximin ti thot :
,, Je i sëmuer në kokë z. Kryetar, urdhërin në këtë gjendje nuk guxon më e dhënē”
Pra në këtë rregull ligjor nuk kemi pse shpresojm, politika e ka këtë sëmujë të cilën vështirë ta sherojm.
Po e lëjm në dorë të zotit frontin në Ukrainë i cili në këto situata, automatikisht është front botëror.
Tani ti kthehemi fatit dhe pergjegjësisë tonë dhe shohim çfarë mund të ndodh në frontin Ballkan ?
Se jemi fuqishëm më NATO-n, SHBA-në dhe Bashkimin Europjan për ball këtij zjarri, kjo nuk ka dilema e as ndarje blloqësh në vendin tonë nuk ka, të gjithë në këtë vi jemi një, por, mbi të gjitha, vendi ynë nga ne e don një mobilizim edhe qytetar, ngase nuk dihët çfarë sakt mundet më na ndodh.
Do doja, që, në pa mundësi zjarrin atje më e ndal, të paktën këtu në Bllkan, Rusisë së terbuar ti qesim një STOP të hekurt dhe kështu ta kthejm krenarinë e Gjergj Kastriotit-Skenderbe i cili Otomanizmin në Ballkan, e stopoj dhe nuk la për të dal në Europë…
E kemi rastin edhe njëherë të deshmojm, se realisht këtu ishim, jemi dhe do të jem.
Të gjithë në këmbë dhe sejcili në vendin e vet si civil, tjerët si polic e tjerët ushtar, gjithë bashkë në këto situata punën ta bëjm.
Kjo është thirrja dhe vlerësimi im
Xun Çetta
22.02.2022

Mund të jetë një imazh i 1 person
Mund të jetë një imazh i 2 persona
Mund të jetë një imazh i 4 persona
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "NATO OTAN TO IN NIATO LAJME BOTA SYTE NGA UKRAINA 19:33 Presidenti Biden per pak caste pr tet drejtohet popullit amer kan KESKO. KEDS thote se nuk ka pasur gabime nê fatur m, por pér shkaqe tek nTk"
Mund të jetë një imazh i 1 person
Mund të jetë një imazh i 7 persona
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe uniformë ushtarake
Mund të jetë një imazh i 1 person
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *