Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Kështu mbrohet atdheu!

No Comments Lajme Opinion

Tek ndjek zhvillimet në Ukrainë dhe lexon mesazhet e ndryshme në facebook, takon dhe profilin e ish ambasadorit te Kosovës,
në Shkup, z. Gjergj Deda , se sa me vemendje e ndjek situatën.

Ai ka qenë edhe i angazhuar në të gjitha situatat që kanë ndodhur në Kosovë dhe me mirë se ai nuk i njeh person tjeter. Por e gjithe familja e Tij ka qene e angazhuar ne luften per clirimin e Kosoves, ku i ka dhene dhe familjare te Tij kesaj lufte.
Sot gjeta nje mesazh te tij qe ka hedhe ne profilin e tij ne facebook, ku shkruan: – Ne krye te shtetit ata te cilet vdesin per shtetin dhe atdheun, siq po veprojne lideret trima te Ukraines!
Ne Kosove, fakeqsisht ne krye te shtetit jane ata te cilet iken gjate luftes, madje deri ne Australi,per tu kthyer pas luftes per pushtet, pseudopatriotizem dhe nepotizem!
Te tillet jane rrezik per shtetin dhe demokracine!

Mund të jetë një imazh i monument

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *