Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Kosova dhe Ballkani Perendimor, ne BE dhe NATO!

No Comments Lajme Opinion

Partneret tane historik dhe strategjik, SHBA, BE, NATO, Britania e Madhe, Kanada, Japonia,Zvicrra, Australia dhe e gjithe bota demokratike, duhet te reagojne me kohe dhe pa hamendje, per te perfshire Kosoven dhe vendet e Ballkanit Perendimore ne NATO dhe BE, per te krijuar nje unitet dhe aleance fuqiplote ne perballje me ata te cilet e rrezikojne paqen, boten demokratike dhe njerzimin!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *