Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Bota po zihet e diplomcia e Kosovës ne kolaps!

No Comments Aktualitet Lajme

Në profilin e ish ambasadorit të Kosovës në Shkup, do të gjesh mesazh cdo ditë. Ai e ndjek jo vetëm situatën dhe zhvillimet në ballkan e në bote, por ajo që e prekupon më shumë, si dipllomat me nje karrierë te gjatë ne dipllomaci , është situata e politikës së jashtme të Kosovës, që nga ajo cfarë lexon në profilin e ish ambasadorit , ka ngecur dhe cfarë kuptoj nga mesazhet e tij , ka mungesë të theksuar profesionalizmit dhe nivel i dobët i trajtimit të problemeve që dalin neë politikën e jashtme të Kosovës, duke ndikuar politika në drejtimin e punës.

Ja cfarë shkruan në profilin e tij: –

Ngulfatja e politikes se jashtme te Kosoves, e cila ka zbritur ne nivel partiak, klanor e familjar, sikur te ishte nje OJQ, apo dege e ndonje subjekt politik te sa po regjistruar, eshte alarmante per Republiken e Kosoves!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *