Home

Lajme

Mefail Bajqinovci – Të trishtuar me lajmin për vrasjen e nxënësit në lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë.

No Comments Aktualitet Lajme

Nga therrja me thikë, sot një nxënës i shkollës fillore “Hilmi Rakovica” nuk ka mund t’i mbijetoj plagëve.
Komuna e Prishtinës dhe policia duhet t’a rrisin sigurinë në shkolla duke shtuar praninë dhe kontrollin.
Shpesh zbulohen nxënës me armë të ftofta dhe të zjarrit nëpër shkolla, por edhe rrahjet dhe therrjet janë të shpeshta.
Këto dukuri nuk duhet të fshehen nga menaxhmenti i shkollave fillore dhe të mesme.
Dhuna në shkollat tona duhet të lajmërohet dhe të parandalohet.
Ngushëllime familjes Hyseni, Zoti e shpërbleftë me parajsë nxënësin Rijad, djalin e shokut dhe fqiut tim Besim Hyseni.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *