Home

Lajme

Shpetim Zinxhiria – Tragjedi në Greqi : Gjendet e masakruar familja shqiptare me kater vitima, mes tyre edhe dy fëmijët e mitur

No Comments Aktualitet Lajme

Mediat vendase flasin për kete tragjedi brenda ne një familje shqiptare, ndërsa policia është në kërkim të një shqiptari tjetër. Në mes të viktimave edhe dy fëmijë të mitur të moshës 2 dhe 1-vjeç.
Masakra ka ndodhur me thikë.
Ngjarja tragjike ka ndodhur në lokalitetin Andravidha në afërsi të Pirgos në veri të Peloponezit, ku janë regjistruar 4 viktima.
ësht[ fëmija 11 vjeç i kësaj familje, fëmija me i madh që ka lajmëruar policinë. Hetmet po vazhdojnë ku ende nuk eshte bere i ditur idenditeti i tyre.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *