Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Koha per reflektim dhe korigjim te padrejtesise!

No Comments Lajme Opinion

Rusia po bene krime dhe gjenocid ne Ukraine, Serbia beri krime dhe gjenocid ne Kosove!
Ukrainasit dhe lideret e saje politik dhe ushtarak po vetembrohen, kjo eshte e drejte e tyre ligjore, njerzore dhe garantuar me ligje nderkombetare!
UÇK dhe lideret e saje politik dhe ushtarak, u vetembrojten, kjo ishte e drejte e tyre ligjore, njerzore dhe e garantuar me ligje nderkombetare!
Nuk e besoj qe Tribunali i GjN ne Hage, do te denoj ukrainasit dhe lideret e tyre heroik, por ata te cilet jane duke bere agresion mbi Ukrainen!
Shtrohet pytja: Pse duhet te gjykohen ne Hage lideret e UÇK-se, te cilet me te drejte iu pergjigjen agresorit serb, i cili bente krime mbi popullaten e Kosoves!
Edhe ne rastin e Ukraines edhe ne ate te Kosoves, NATO dhe bota demokratike u rreshtua drejt, ne mbrojtje nga agresoret ruso serb!
Eshte koha te rishqyrtohet dhe te korigjohet roli i GJN te Hages, i kesaj gjykate politike te pa drejte,e inicuar nga kuzhinat e sherbimeve sekrete ruso serbe, ne saje te nje shpifje morbide te senatorit Dik Marty, e cila edhe siq pritej doli mashtrim dhe shpifje e shekullit, por nga keto shpifje ruso serbe, komandantet kryesor te UÇK-s, padrejtesisht qendrojne prapa grilave ne Hage!
Kjo eshte padrejtesi e frustruar nderkombetare!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags: