Home

Lajme

Rudi Berisha – KOSOVA ËSHTË NË RREZIK

No Comments Aktualitet Lajme

  Të dashur motra dhe vëllezër shqiptar, në veçanti shqiptarët e Kosovës, Kosova është në pikën e kuqe të rrezikshmërisë, Mitrovica është në rrezik të madh, Kosova është në rrezik !
  I lutem Institucioneve të Kosovës (Ministrisë së Mbrojtjes), të shtojnë masat, të shpejtojnë rrugën për të qenë të gatshëm për të mbrojtur Territorin e Republikës së Kosovës, sot jemi ne në një rrezik të madh, një vijë e hollë na ndan nga lufta e ardhshme me regjimin fashist serbo-sllavë ose ruse-sllavë. 
I lutemi shtetit Shqiptar, Nënë Shqipërisë, të marrë masa në mbrojtje të bashkëkombësve të tij, popullit shqiptar të Kosovës, të shtetit të Kosovës. Shqipëri, kurrë mos harro, jemi një, kemi një gjuhë, një kombe, jemi të gjithë shqiptar, na mbroj... 

( Shpërndaje)
Nga Foleja e Shqipe
Dardani, 03 mars 202

Burimi/TROJET E BASHKUARA SHQIPTARE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *