Home

Lajme

Skënder Karaçica – Serbia është bër (bashki)e Rusisë fashiste të Putinit…!

No Comments Lajme Opinion

Në vend të lajmit
Serbia është bër (bashki)e Rusisë fashiste të Putinit…!
Kur tërë bota ia ka vërë lakun në fyt Rusisë fashiste të Putinit,për shkak të agresionit ushtarak ndaj shtetit të lirë dhe sovran të Ukrainës,në hapësirën e përgjakur të Ballkanit,regjimi i Serbisë po qet shkelma në përkrahje të ,,vëllait ortodoks,,me përkthyes(sic!).
BE-SHBA duhet të kërkojnë nga regjimi në Serbi,që, të tregojë qartë se cila është karriga për Serbinë në Evropë apo në Rusi(?!). Dhe,jo në dy karriga…!
Në kohën e luftës dhe të agresionit të Rusisë ndaj Ukrainës,regjimi i Serbisë më buzë në gaz është bër (bashki)e regjimit fashist të Putinit!
Evropë,e keni marrë vesh se kush është Serbia…?!
Çikago,4 mars 2022

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *