Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Skandal pas skandali…!

No Comments Aktualitet Lajme

Shkarkimi skandaloz i 12 ambasadorve te Kosoves, me 19 maj te vitit te kaluar, nga Osmani dhe Gervalla Schwarz ,ishte fillim i hakmarrjes politike, me metoda te perçarjeve tipike diktatoriale, shkelje e te drejtave te njeriut dhe njollosje e diplomacise kosovare, si dhe tendence per diskreditim te 12 ambasadorve te shkelqyer te Republikes se Kosoves!
Kryeministri Kurti, si duket eshte i shantazhuar dhe nuk ka fuqj,guxim dhe as kurajo per te shkarkuar ata/o, te cilet po e demtojne ligjin, kushtetuten dhe imazhin e Kosoves europiane! GjD

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *