Home

Lajme

Mette Frederiksen – Zelenskyy er en imponerende mand. Rolig, velovervejet og meget determineret.

No Comments Aktualitet Lajme

Han har tænkt sig at slås og blive ved med det. For hans befolkning og den nation, han tror på. Men også for os andre. Når Putin angriber et land, så angriber han reelt den verdensorden, vi alle er afhængige af. Jeg har lyttet til Præsident Zelenskyys ord. Til hans vurderinger. Givet ham og det ukrainske folk Danmarks utvetydige opbakning. Som du ved, hjælper vi allerede meget. Militært, humanitært og politisk. Og nu er der yderligere to områder, hvor Danmark kan bidrage. I afdækningen af krigsforbrydelser så overgrebene på civilbefolkningen bliver dokumenteret og gerningsmændene forhåbentlig bliver retsforfulgt. Og i at hjælpe med genopbygningen af de ødelagte områder i Ukraine. Her tænker jeg, at vi har flere dygtige danske virksomheder, lønmodtagere, arkitekter og andre, som kan hjælpe.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *