Home

Lajme

Teona Bushati – Paste nje jete plot ngjyra si muralet e saj !

No Comments Kulture

I du shume njerezit qe kane shume dimensione , qe duan dhe realizojne pasionet e tyre dhe jashte profesionit te vet por e bejne ama me shume profesionalizem!
Nermin Shurdha, Artistja qe nuk ka studjuar per arte e qe qendron pas muraleve te Qytetit te Shkodres, eshte ne profesion nje Ekonomiste me karriere 17 vjecare ne kete profesion .
Nermin vjen nga nje familje e vjeter shkodrane, dhe eshte rritur ne nje mjedis artistesh! Pelqen hiking , ka zvillu per shume vite artin e pikturimit te tatuazheve me kena e tani eshte fokusuar te muralet.
Ka zgjedhur muralet se deshiron qe arti i saj te kete sa me shume audience e jo te kufizohet ne ekspozita, brenda muresh. Ajo muralet e quan Ekspozita ne Ajer te Paster!
Arti per Nerminin eshte si nje rruge qe i duhet cdo personi per me dale nga realiteti i tij sado i bukur qe te jete ai, pasi monotonia e realitetit vjen nje moment e te mbyt !
Nermin nepermjet muraleve pervecse realizon nje veper artistike, estetikisht te bukur qe i jep ngjyra dhe jete qytetit, mundohet te jape dhe nje mesazh per kalimtaret e vecanarisht per rinine, i cili mund te themi se eshte edhe missioni i saj me fisnik.

I urojme Nerminit shume shume sukses ne punen qe ka zgjedhur te bejme me shume dashuri e pozitivitet! Paste nje jete plot ngjyra si muralet e saj !

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *