Home

Lajme

Bari Dervishllari – Haber i mirë!

No Comments Argëtim Letersi

U ktye plaku në shtëpi,
pot gëzim dhe dashuri.

Më një maj o plakë xhani ,
do ti hedhim te tavani.

E lxova sot në gazetë
vallahi është lajm i nxehtë.

Ç’po thua o plak murrash?
Paske pirë një dorë hashash.

Pusho moj plakë tru laraskë,
Tash e tutje s”ka më maskë

Seç iu hodh plaka në qaf,
tu bëfsha,sot pulë me pilaf.

B.Xh.D.Dushar.Korçë

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *