Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Kapja e shtetit nga ekstremi i majte njepartiak!

No Comments Aktualitet Lajme

Ne Kosove ka shkelje te te drejtave te njeriut, diskrimimin gjinor, pabarazi etnike dhe te grupeve te margjinalizuara, nepotizem, korrupsion, radikalizem dhe devijim nga perspektiva europiane dhe integrimi euroatlantik!
Tendencat per kontrollim te mediave te lira, nderhyrjet ne drejtesi, agjensi, borde dhe punesim, tashme jane evidenca ditore te kapjes moniste te shtetit nga ekstremi i majte njepartiak!
Deshtimi i diplomacise dhe ngulfatja e demokracise, eshte duke e izoluar Kosoven! GjD

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *