Home

Lajme

Kujtim Gjuzi – Partia Demokratike perfundimisht mbetet nje parti liberale e qendres me shikim djathtas.

No Comments Lajme Opinion

PD humbi metodologjine perqafuese 11 Dhjetor 2021 per t’u ngjitur ne Doktrinen Konservatore.
1- Mbledhja e keshillit Kombetar me protokoll Liberal.
2 – Votat e 203 anetareve te KKPD te pranishem nuk numurohen sakte.
3 – Anetare te pranishem ne komisionin e numurimit kerkuan me ze dhe figure te manipulohet ne procesverbal nga 203 vota te shenohen 250 ose 300 Flete votim si te rregullta pra u kerkua mbushja seriale e kutise se votimit per kryetar te KKPD
4 – Keshilli kombetar, prezent 203 anetare ne votim moren pjese 211 dhe perbehet si me poshte:
150 te zgjedhur me Vote.
72 Kryetare te Degeve.
6 Dege nuk kane kryer zgjedhje.
52 Deputete.
1 Kryetar Bashkie.
275 Anetare konstitucionale.
Munguan.
36 Deputete.
30 Kryetare te degeve.
6 dege nuk u bene zgjedhje.
8 Anetare erdhen me vonese ne mbledhje.
5 – Te pranishem ne salle 203 Anetare nga ana konstitucionale dhe statuore keshilli kombetar i PD merr vendime por:
6 – Munguan 2/3 e grupit Parlamentar.
7 – Munguan afersisht > 1/3 e kryetareve te degeve.
8 – Mungesa me e madhe kohexionale per te wene konservatore eshte semundja seriale per manipulim. Sistemisht PD kerkohet per tu rritur ne menyre fiktive numuri i votuesve anetare ne keshillin kombetar te PD Seriali 31 vjecar tregon paaftesia si alternative Konservatore.
9 – Ne Konservatoret e vertete ju keshillojme te zgjidhni kryetarin e PD me kandidat Rival te pakten.
10 – Miq opozitare demokrate liberale te vertete urime!
a – Nuk kishit gare me primare ne zgjedhjen e kryetarit te keshillit Kombetar ne PD
b – PD nuk aborgoj me Rezolute ligjin 7501
c – PD nuk aborgoj me Rezolute suportin qe ka dhane me ligj grupeve superliberale.
d – PD nuk u distancua nga revolucioni 8 Janar 2022
e – Urime ne ringritjen tuaj nga gjendja komatoze qe u lane 9 vjet ne opozite por per konservatorizmin ju duhet kohe miq. Eshte e veshtire qe liberalet te behen Konservatore.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *