Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Shetitjet personale me para te shtetit!

No Comments Aktualitet Lajme

Ekskurzionet pa vizion dhe pa mision konkret te liderve kosovar, me para te taksapaguesve, jane alibi per deshtimin e diplomacise kosovare, per mosnjohje te reja nga asnje shtet, mos aplikim per antaresim ne asnje institucion europian dhe boterore,privatizimin, demolimin dhe diskreditimin e misioneve diplomatike te Kosoves ne bote! GjD

Burimi/Facebook/Autori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *