Home

Lajme

Markelian Kapidani – Dy themeluesit e shkolles se muzikes Preng Jakova – Shkoder

No Comments Kulture

Këta dy burra patën idenë dhe kurajon të hapnin shkollën e muzikës në qytetin tonë…. të mbështetur nga të tjerë kolegë si dhe nga gjithë qyteti i Shkodrës, ata arritën në qëllimin e tyre. Nga kjo shkollë kan dalë shumë muzikantë të cilët me punën dhe talentin e tyre kanë nderuar emrin e kësaj shkolle.
Sot, kalon nga rruga ku dikur gumëzhinte një shkollë muzike… por nuk dëgjon më asgjë!!! As një tingull Violine apo pianoje që po studion, korno, Flaut…
Para godinës së shkollës, tregu i shilteve dhe klubet kanë marrë përparësi…
Shkodër, ku je që s’nihesh? Të ka hi bëtha mëth?!
… Të dashur miq, mos harroni kaq shpejt gjanat e mira që ka pasë ky qytet…

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *