Home

Lajme

Kujtim Gjuzi – Akademia Kombetare Konservatore Albania.

No Comments Lajme Opinion

Presidenti i Ri i Republikes.
Kush do te “Mbreteroje” Shqiperine…. NMT Princ Leka ll apo president Kryeminister Edi Rama?
“AKDKA” Mbeshtet Ambasador Zef BUSHATI
07
Arsye pse Deputeti Enkekeid Alibej ka Zero Shanse te propozoje 4 Kandidate per President te Republikes.
1 – Kushtetuta Republika e Shqiperise.
Neni 87
Kandidat per President i RSH propozohet nga 20 Deputete te cilet firmosin vetem per nje Kandidat preferencial.
2 – Edi Rama ka disponibile te propozoje bazuar ne Kushtetuten RSH 3 Kandidat/e.
3 – Shtepia e Lirise ka te drejte te propozoje 1 Kandidat/e.
4 – Deputeti Enkekeid Alibej duhet te siguroje 20 Firma mbeshtetese ( te shohim sot ne Oren 14:00 sa deputete vijne pas thirrjes se tij per mbledhje Grupi per te mbeshtetur sa kandidate… )
5 – 40 Deputete te tjere te hatermbetur nga PS – PSD & PD kane te drejte te propozojne 2 Kandidat/e.
6 – Keqardhje qe ish ministra drejtesie mbeshtetes dhe fanatike Islamike nuk marrin dhe nuk kane ide se si Zgjidhet Presidenti por shkruajne Brockulla ne Deftere Bakallesh?!
7 – Kuvendi i Republikes se Shqiperise ka 140 Deputet. Kushtetuta ne respekt te:
Neni 87 mund te Propozohen 7 personalite ne parashikimin e 5 Raunde. Ne 3 raundet e para duhet qe kandidati per president te siguroje 84 Vota ndryshe zgjidhet me 70 + 1 vote.
Ky moment mund te jete rrisk i larte per Ramen. Kandidatet duhet te kete Iintegritet moral, ide per Gare e programe ne zgjedhje per president.
Gara ne seanca plenare dhe me transparence televizive duke i’u larguar precedentit te zgjedhjeve presidenciale te deritanishme apo ndonje superliberali deri ne homosexit.
VO
Akademia Kombetare Konservatore Albania:
Mbeshtet Ambasador. Prof. Dr. as. Zef Bushati.

Burimi/Facebook/Autori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *