Home

Lajme

Av Kujtim Cakrani – Edi Rama, tha skam jetuar në bllok, dhe babai Kristaqi ska qënë anëtar i Komitetit Qëndror.

No Comments Lajme Opinion

Mbase është e vërtetë por, Edi Rama është drejtuesi një partie nga më kriminalet që Europa e pasluftës 2-të botërore ka njohur, Madje asaj partie që ende sot nuk ka reflektuar për krimet dhe Gjenocidin kryer ndaj Shqiptarëve.Edi Rama është drejtuesi një partie të parinovuar, sa ende sot nuk ka votuar rezolutën ku të dënohen krimet e komunizmit.Sa për Kristaqin se nuk ka qënë anëtar i Komitetit Qëndror të PPSH, kjo ska rëndësi sepse krimet bëheshin edhe pa qënë në krye të KQ.Kristaq Rama është ndër firmëtarët për ekzekutimin e poetit Havzi Nelës.Prandaj kryeministër je në krye të një partie që, magazinën e saj ka jo vetëm një elektorat të trashëguar nga PPSH thellësisht të inkriminuar por edhe që ka lyer duart me gjakun dhe vuajtjet e shqiptarëve.Për të mbështetur krimin, apo vrarë poet dhe shkrimtarë, sishte nevojshme të jetoje në bllok apo të ishe anëtar i komitetit qëndror.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *