Home

Lajme

Gjergj Dedaj – Leter nga Keshilli i Europes !

No Comments Aktualitet Lajme

Strasburg, 23 Maj 2022

Sekretariati i Pergjitheshem i Keshillit te Bashkimit Europian, i cili mbeshtet Keshillin e Europes dhe Keshillin e Bashkimit Europian, me derguan nje leter per te me vene ne dijeni per narrjen e letres sime te dates 12 maj 2022, derguar z.Charles Michel, President i Keshillit te Europes, permes se ciles kam falenderuar institucionet e Bashkimit Europian dhe Keshillin e Europes, per mbeshtetjen kruciale per perspektiven europiane te Kosoves dhe vendeve te Ballkanit Perendimor.
Njeherit kam kerkuar nga Presidenti i Keshillit te Europes, Charles Michel, te marrin ne konsiderate aplikimin e Kosoves per antaresim ne KE, per ti dhene Kosoves pergjegjesi shtese per respektimin e te dejtave te njeriut, te drejtave etnike, racore,te gjinive dhe te barazise fetare, ne favor te paqes, dialogut,bashkepunimit dhe stabilitetit ne Kosove dhe ne kete pjese te Europes!
Gjergj Dedaj, Ambasador
President Nderi i PLK-se

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *