Home

Lajme

“Ky do me na bë budallenj me zor”, gazetarja nuk e di që është LIVE në lajme dhe tall Ramën (video)

No Comments Aktualitet Lajme

Pak ditë më parë në Konferencën Ndërkombëtare “ Drejt të Ardhmes: Qyteti im, shtëpia ime ”, në Vlorë, ku u diskutua për një platformë dialogu dhe shkëmbimi idesh me fokus përfshirjen e komuniteteve në vendimmarrje dhe formësimin e së ardhmes.

Kryeministri Rama e cilësoi rritjen e çmimeve në sektorin e turizmit në këtë qytet si një shenjë të rritjes ekonomike në tërësi.

Teksa lexon këtë lajm, moderatorja e Zjarr Tv nuk përmbahet. Pasi lexon tekstin, pa e ditur që regjistrimi vazhdon, ajo psherëtin kundër Ramës. “Vështirë se do të na bëjë budallenj, Zoti na ruajt ”, thotë gazetarja.

Ndërkoëhë në faqen zyrtare të televizionit në fjalë, pronari i tij, i mirënjohur Ismet Drishti pyet ndjekësit: Ta heq nga puna apo t’i shtoj rrogën?

Dhe të gjithë komentet ishin për t’i shtuar rrogën, sepse pavarësisht rolit të saj si spikere lajmesh, ky ishte një reagim tejet i sinqertë i dalë nga shpirti.

Zjarr Televizion është një media e vogël me një numër të vogël punojësish, që njihet për qëndrimet ironizuese dhe thumbuese ndaj qeverisë.

https://video-cph2-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/282549928_409840107455243_312088688640288128_n.mp4?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjMwMCwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=_aN0dkQFz8EAX-unJIs&rl=300&vabr=154&_nc_ht=video-cph2-1.xx&oh=00_AT_wUI7f3tkII52WGFH9PurhKgmM1SV1NgwpiC_a1oa-QQ&oe=628CB0F5

Burimi/shkoder.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *