Home

Lajme

Mentor Kikia – Duke kujtuar Falkonen dhe Italine e 30 viteve shkuar

No Comments Aktualitet Lajme

Kur 30 vjet me pare MAFIA vrau Falkonen, ne nje atentat te denje per te hedhur ne ere nje mal, ne Itali gjendja ishte me shume se keq:
Mafia dhe Politika ishim bere nje!
Kreret e qeverise dhe shtetit, ishin edhe kreret e Mafias.
Kreret e politikes ishin ushtaret e Mafias.
Mafia nuk paguante me per te patur mbeshtetjen e qeverise, por ishte bere vete qeveria.
Mafia nuk paguante me per te marre mbeshtetjen e parlamentit, ajo i shkruante vete ligjet dhe parlamenti i votonte.
Italia e asaj kohe ishte fiks Shqiperia e sotme.
Atje ishte nje Falkone qe hyri ne zjarr qe nisi kthesen e historise, dhe shteti fitoi mbi Mafian.
Ne……

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *