Home

Lajme

Skënder Karaçica – Kosova ka resurse për të mbajtur 10 milionë banorë

No Comments Lajme Opinion

(Në kujtim të prof.dr.Ismet Gusia)
Ismet Gusia ishte një nga ekonomistët më të mirë që pati Kosova.Në studimet e tij të fushës ekonomike dhe me botën akademike dhe universitare me studentët e Universitetit të Prishtinës,profesor Gusia e pati thënë se resurset e pasurisë nëntokësore dhe njerëzore të Kosovës,mund të jetojnë më se 10 milionë banorë.
Për shkak të dijes shkencore dhe të shpirtit të madh kombëtar të prof.dr.Ismet Gusia,regjimi antishqiptar serb ia vuri syrin për vrasjen e tij përmes helmimit në Prishtinë(!).
Çikago,24 maj 2022

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *