Home

Lajme

Gjergj Dedaj – STOP MASHTRIMEVE DHE VETEIZOLIMIT MONIST!

No Comments Lajme Opinion

Kosova e veteizoluar, pa partner dhe jashte çdo integrimi euroatlantik, me nje kuazi lidership, me diplomaci fisnore nipash e mbesash te sistemit ish jugosllav, me ministra e zevendesministra gjysem analfabet, te cilet nuk e dine shkrim leximin, nuk eshte shteti per te cilin kemi enderrruar, punuar dhe sakrifikuar!
Opozita mbane pergjegjesi, nese nuk e mposhte kete pushtet monist te ekstremit te majte,mashtrues dhe te demshem,i cili po e vret te ardhmen euroatlantike!

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *