Home

Lajme

Ermal Hasimja – Çlironi votën e diasporës!

No Comments Lajme Opinion

Vota e diasporës është ndoshta shpresa e vetme e këtij vendi. Diaspora nuk është e kapur nga vendet e punës në shtet dhe shitblerja e votës. Një shqiptar që jeton jashtë ka më tepër të drejtë morale të votojë se ata që jetojnë këtu dhe abstenojnë, shesin votën ose votojnë për parti që rrënojnë vendin, sepse kjo parti u jep një vend pune me taksat tona. Diaspora nuk është krijuar nga turistët, por nga njerëz që ky vend i ka përzënë.
Diaspora nuk duhet të ketë një vend në kuvend, por aq deputetë sa i korrespondojnë numrit të votuesve përkatës.
Shqipëria është marrë peng nga një pakicë hajdutësh dhe një shumicë që i voton.
Çlironi votën e diasporës!

Burimi/Facebook/Autori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *