Home

Lajme

Kujtim Gjuzi – Ndal! Hartës Gjyqësore të Edvin Spahi Kadi Osman Rama.

No Comments Lajme Opinion

Partia Kombëtare Konservatore Albania
Fton:
Deputetët e Kuvëndit të Republikës së Shqipërisë ti thonë:
Ndal! Hartës Gjyqësore të Edvin Spahi Kadi Osman Rama.
1-Kushtëtuta e Republikës së Shqipërisë Garanton. Barazi të qytetarëve përballë ligjit dhe Drejtësisë.
2 – Harta e Gjyqësore e programyar nga mëndja e mbrapme e Edvin Ramës diskriminon 10 Qytete e barabartë 1/7 e qytetarëve të Shqipërisë.
3 – Rritja e shpenzimeve Gjyqësore për qytetarët në këto 10 qytete do ti detyrojë qytetarët të braktisin vënd lindjen.
4 – Përqendrimi në 12 prefektura të Gjykatave të shkallës së parë duke Larguar gjykatat e Apelit rrit artificialisht koston e Avokatëve për pasojë edhe Qytetarëve u vjedh portofolin familjar.
5 – Krye – Kadiu Edvin Rama me këto veprime kërkon të kontrollojë drejtësinë në Themel.
6 – Krye – Spahiu Edvin Rama kërkon të kontrollojë akuzën dhe Prokurorët në burim.
7 – Neo – Otomani i juntës Covid19 dhe i gjeneral Groshës 2022 duhet ndaluar me c’do cmim.
Partia Kombëtare Konservatore Albania u bën Ftesë:
Deputeteve.
Ndaloni këtë anti Shqiptar që me metoda të hapura dhe të kamufluara largon nga vëndi.

 • 555 mijë Shqiptarë në 9 Vjet si Krye Spahi.
 • Burgos 47mijë Shqiptarë në 9 vjet si Krye Kadi.
 • Vret, drogon mijra Shqiptarë në 9 vjet si Sulltan Osman sa në rrugë edhe në komisariate u vret shpresën duke aluduar që ky vënd nuk bëhet?!
 • Bunkerizon terrorizon me plandemi dhe jo vetëm 3.7 milion Shqiptarë ky Burgaxhi Ikonostasesh.
  Ndal!
  Rregjimit Juntë të Edvin Kadi Spahi Sulltan Rama.
  Rama Ik!
  Zyra e Shtypit PKKA
  Tiranë më 13.06.2022

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *