Home

Lajme

Luke Luka – NASTRADINI NE SHKODER

No Comments Argëtim Humor

Luke Luka – NASTRADINI NE SHKODER
( Le te qeshim si perdite.!…)
HUMOR
Shkoder loce plot me drite
harro pak dertet e hallet…
Le te qeshim si perdite..!
Nuk lame kend me ty te tallet


 • 1- Nastradini shkoj ne Shiroke e bleu nji krap. Shitesi i dha nji reçete te veçante per ta gatu.
  Ne sa po kalonte Uren e Bunes, nji magjyp ia mori krapin prej koshit te biçikletes dhe iku!..🐟
  Nastradini me qetesi tha: –
  “Hajdut, ma more krapin, por nuk ke per ta gatu, se reçeten e gatimit e kam une!
  *
  2.- Dy patronazhista i thane Nastradinit: -“kena pa njenin qe po çonte diku nji tave krapi”!
 • Nuk me intereson, nuk asht puna e jeme”!- u tha Nastradini!
  Po ai po e çonte te shpine tande!.
  -Ah, teshti po, kjo nuk asht pune e juej!…😅
  *
  3.- E pyeten Nastradinin:-“Nastradin, ti tana i din, kush asht ma i randesishem per ne, hana apo dielli?
 • Sigurisht hana, u pergjegj ai! ….”Dielli ndriçon vetem gjate dites, ndersa hana naten, atehere kur kena ma shume nevoje, sidomos kur na ikin dritat!..🌛
  *
  4- Njihere Nastradini e çoj prej gjumit te shoqen ne mesnate dhe i tha:-
 • M’i nep gjyslyket, shpejt !..
 • Çka te duhen gjyslyket tesh ne mes te nates? e pyeti e shoqja
 • Jam tuej pa nji anderr interesante ne leximin e disa gazetave dhe kam nevoje te lexoj disa hollesi!..
 • Flej ,flej ,i tha e shoqja, se tesh i lexon neser nadje!
  “Jane plot me rrena e tregime erotike, pornografike, kolona shendeti,mesime noti,seksi si dhe celebrime, mashtrime, spekullime se gazete don me thane gazi i jetes!..📰📰
  *
  5- Nji nate, ndersa femija po i kjante me te madhe ne djep, grueja e zgjoj Nastradinin tuej i thana: “Nastradin Aga, perkunde pak djepin, se femija nuk asht vetem i jemi, bashke e kena ba!..”gjysa” asht e jotja !
  Nastradini, me sy te pergjumun, iu pergjegj:- “Mire pra, ti perkund “gjysen tande”,ndersa “gjysen” teme, lene te kjaje!..
  *
  6.- Njihere Nastradinit i kishte trete gomari!..Ndersa e kerkonte, ai perseriste me vehte “Faleminderes Zotit”!..
 • Nastradin, pse po e falnderon Zotin kaq shpesh”?-e pyeten njerezit e rruges!
  “Po e falnderoj se, shyqyr qe nuk kam kene hypun mbi gomar, se do te kisha tretun edhe une bashke me gomarin” u pergjegj Nastradini!..
  ***
  Foto Nastradini ne shetitje neper Shkoder me gomarin qe e ka gjete!
  E pyet njeni me kadale
  A po m’merr deri ne Pazar
  Nuk marre i thote qytetare!
  Asht “Benz”veç per katundare!😂😂

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *