Home

Lajme

ALBANA FICO POROSIT DYSHEK PËR ZYRËN: E DUA ME TRASHËSI 2.5 CM, VESHJE KUNDËR GËRVISHTJEVE E NJOLLAVE

No Comments Aktualitet Lajme

Albana Fico, drejtoresha e Përgjithshme e Qendrës Spitalore “Nënë Tereza” ka mobiluar zyrën e saj dhe të drejtorëve të tjerë në QSUT. Në një kohë që kryeministri Edi Rama flet për shkurtime shpenzimesh, për një dimër të vështirë e krizë që do të përfshijë të gjithë vendin, QSUT mendon se mobilimi i zyrave është prioritet.

Në një tender të fundit të zhvilluar nëpërmjet Agjencisë së Blerjeve të Përqendruara, QSUT shihet se ka kërkuar orendi dhe sende nga më modernet, duke vendosur fond limit 1.47 miliardë lekësh të reja. Në listë, si sende që u duhen me shumë emergjencë, sigurisht që për dhomat e drejtorëve (se pacientët të presin akoma) janë përfshirë kasafortat, televizorët apo shtretërit tek dhe dysh.

Për çfarë i duhet krevati dopio në zyrë Ficos, po kasaforta? Ç’do mbajnë në to? Kësaj pyetjeje mund t’i përgjigjet vetëm vetë drejtoresha! Tenderi në fjalë i është dhënë RO-AL, kompanisë që rezulton të emër të biznesmenit Robert Kaso me vlerën mbi 75 milionë lekë të vjetra.

Të dhënat për materialet e porositura:

Materiali i perdorur do jetë melamine me trashësi 2.5 cm.

Veshje laminati me rezistence te lartë kundër gërvishtjeve dhe njollave.

Bordet anësore të elementëve përbërës të jenë të rrethuara (veshura) me material plastik PVC. Krevati do te jete i pajisur me zgarë e cila mbèshtetet mbi 5 kèmbè druri me seksion 60x 40 mm. Materiali i perdorur për ndërtimin e zgarës do të jetë dru i stazhonuar. Montimi dhe çmontimi të jetë sa më i thjeshtë. Te paketohen që te mos dëmtohen gjatë transportit.

Ngjyrat janë të ndryshme dhe përcaktimi i saktë i tyre do të bëhet në kushtet e lidhjes së kontratës. Të plotësoje kerkesat e standardit DS CEN/TS 16209:201 lose ekuivalentit të tij.

Të paktën na paskan kursyer, se mund të kishin kushtuar edhe më shumë.

Burimi/skaproblem.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *