Home

Lajme

Mette Frederiksen – I aften samledes vi foran Field’s for at vise støtte

No Comments Aktualitet Lajme

For at mindes de dræbte. En mand. Og to unge mennesker på bare 17 år. Med livet foran sig. Tre liv, som sluttede alt, alt for tidligt. Det var en smuk og rørende mindehøjtidelig.
Sammen sendte vi de varmeste tanker og den dybeste medfølelse til alle, der er berørt af tragedien. Til jer, der var til stede under angrebet. Som oplevede rædslen. Til jer, der er pårørende. Som måtte vente i uvished på livstegn. Og mest af alt. Til jer, der har mistet en af jeres kære. Hele Danmark er med jer. Vi sørger med jer. Vi deler jeres smerte.
Det har været nogle svære dage.
Når der er brug for os, viser vi, hvem vi er, og hvad vi står for. Medfølelse. Omsorg. Sammenhold.
Vi så mennesker, der trådte til, da faren var størst. Som hjalp medmennesker uden tanke på egen sikkerhed. Medarbejdere her i Field’s, der heltemodigt rakte hånden ud, da det virkelig gjaldt. Medborgere, der ydede førstehjælp til de sårede. Tilbød husly og hjalp folk hjem. Og politi, ambulancereddere, medarbejdere på sygehuse, der har gjort et fantastisk stykke arbejde.
Lad det være de historier, vi husker. For dét er Danmark. Det skal vi holde fast i.
Så lad os vise medfølelse til de pårørende ved at vise omsorg for hinanden.
📷 Philip Davali/Ritzau Scanpix

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *