Home

Lajme

Urimi i Kardinal Ernest Simonit per besimtaret mysliman per festen e Bajramit.

No Comments Aktualitet Lajme

Te dashtun vllazen e motra musulman Ju uroj me gjithe zemer festen e Kurban Bajramit …festa e dashnise dhe madheshtis te Zotit tone , festa e vllaznimit midis nesh , festa e solidaritetit dhe ndimes rreciproke ,miresia e paqja zoterofte ne zemrat tuaja
Kesaj here nuk dergova nje video per aresye shendetesore …Jam me COVID nen kujdesin e familjes teme dhe te doktorave qe kujdesen me Shum dashamiresi ..me ndimen e Zotit do te kalojme edhe kete ..
Bekimi i Zotit kjofte me ju dhe famijlet tuaja
Cardinal Ernest Simoni ( Troshani )
Firenze 10 /07 /2022

Burimi/Facebook/Ndoc M Shaben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *