Home

Lajme

Presidenti dekoron Rita Ndocin me tillun,”Mjeshtër i madh”.

No Comments Aktualitet Lajme

Desha të ndaj me ju, momente nga vlerësimi “Mjeshtër i madh” nga presidenti i Republikës zoti Ilir Meta 12.07.2022.
Ndihem vërtet e privilegjuar.
Dua të shpreh mirënjohjen time të thellë për të gjithë ato që kontribuan në rrugën time të artit. Në radhë të parë i jam mirenjohese nënës time e cila me përkrahi gjithmonë. Babën, Rikun, Julin, familjen time. Mësuesit e mi të përkushtuar që na edukuan e mësuam si të bëhemi. Zonjës Valdet Kraja që më ndihmoi në çdo moment. I jam mirënjohëse shoqatës “atdhetare Dukagjini”. I jam mirënjohëse kolegëve të mi të skenës të madhit “Mjeshtrit të madh” Zef Deda i cili më besoi qe në rini të interpretoja në krah të tij si partnere skene e denje. Të gjithë kolegëve të estradës së Shkodrës që për mua ishin akademia e parë e skenës. I jam mirënjohëse profesor Gëzim Kames që më dha mundësinë të shkoja në akademi të arteve për aktrim. Mirënjohja më e madhe i takon spektatorit shkodran, shqiptar brenda dhe jashtë Shqipërisë që më duartrokiti dhe më dhuroi dashuri në çdo moment. Faleminderit ju të gjithëve. Ju jeni dekorata më e çmuar. Sot mu akordua një tjetër titull institucional “Mjeshtër i madh” duke vlerësuar punën time mbi katër dekada në skenë dhe ekran dhe duke më vendos me yjet e skenës. Faleminderit ndjehem e vlerësuar

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe teksti që thotë "(m ARE DENTE"
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe njerëz në këmbë

Burimi/Facebook/Rita Ndoci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *