Home

Lajme

Ndue Shabaku – Verore – Batutë.

No Comments Argëtim Letersi

Pasi më njoftuan, shkova të zgjidhja problemin e një klienti. Klientiet e mëparshëm ishin nga Gjermania. Ata ndiqnin kanalet gjermane në tv. Pas tyre takoi të hynin në apartament klientë italianë dhe nuk kishin arritur të shihnin kanalet italiane.
Në apartament gjeta një zonjë dhe një fëmijë që, sipas meje, ishte nipi.

  • Nuk bën tv. Kemi bërë këtë, kemi bërë atë e tv, fare … – m’u drejtua zonja.
  • Tani e rregullojmë. Ata që ishin përpara shikonin tv …
  • Nuk shihen kanalet tona. Si ka mundësi? – më ndërpreu, duke më lënë të kuptoj që unë plakushi shqiptar çfarë di …
    I dhashë telekomandën në dorë nipit, t’i shpjegoja çfarë veprimi duhej bërë për të parë gjithë panoramën e kanaleve italiane.
  • E kemi bërë provë, por nuk bën … ndërhyri përsësëri.
  • Dëgjoni, zonjë! Dy gjëra mund t’i evidenconi me zë të lartë; nobelizmin tuaj e injorancën time. Nëse dëshironi të shihni në tv ato që kërkoni, duhet të bëni këtë që po ju them unë.

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *