Home

Lajme

Zef Hott – KUSH ËSHT GEORGE SOROS?

No Comments Argëtim Kuriozitet

A e dinë njerëzit kush është miliarderi George Soros?
Shkruar nga: Leo Schmitz
Perkthyer nga anglishtja: Zef Hott Gojçaj
Ai ka një vlerë mbi 8 miliardë dollarësh. Ai është një demokrat shumë i majtë që ndihmoj që Hilary Clinton të zgjidhet. George Soros ësht njollosur me një histori krimi. Si një investitor ai është dënuar për tregtim të brendshëm në tregun financial. Ai është cituar të ketë thënë se “pengesa kryesore për një rend të qëndrueshëm botëror janë Shtetet e Bashkuara. Duhet të dobësohen dhe aleatët e saj të degradohen”. Ai ngriti kompaninë e tij larg bregdetit në Kuraçao. Si një djalë i ri hebre hungarez në Budapest gjatë Luftëse Dytë Botërore ai kishte falsifikuar identifikimin e tij dhe kishte ndryshuar emrin e tij Gyorgy Schwartz në Soros. Pastaj ai punoi me Partinë Naziste dhe ndihmoi në identifikimin e Judenjve për të konfiskuar tokën dhe pronën e tyre. Më vonë ai tha në shown e 60 minutash se nuk kishte pendim për atë që bëri sepse dikush tjetër do ta kishte bërë gjithsesi.
Ai u bë i famshëm për shkurtimin e Funtës britanik, bëri një miliard dollarë, duke shkaktuar një kolaps në monedhën britanike duke fshirë pensionet dhe duke falimentuar Bankën e Anglisë.
Ai u bë politikisht aktivë mbështetës kushtuar agjitacionit shoqëror duke shkaktuar trazira në të gjithë botën. Për shembull, hakerat gjetën dokumente në kompjuterin e tij që ai dhuroi miliona për mediat palestineze dhe Adalah, që funksiononin nën mbulesë të thellë kundër Izraelit. Ai financoi organizatat për të destabilizuar Ukrainën. Në vitin 2015 ai punoi për të destabilizuar Kishën Katolike për të marrë grupe shumë të majta katolike për të promovuar martesën homoseksuale, abortin dhe mjekimin ndihmuas në vetëvrasjen. Drejtuesi i përpjekjes të menaxhimit të fushatës së Hillary Klinton ka qën John Podesta. Ai po mundohej të krijonte kryelartësi brenda Kishës Katolike.
Ai mbështeti Black lives matter me 650,000 dollarë, një grup radikale me proteste kushtuar propozimit se policia është raciste ndaj zezakëve. Qëllimi ishte de-policimi dhe çmontimi i zbatimit të ligjit vendor, dhe premtoj më shumë para për fraksionet anti policore duke frymëzuar një luftë kundër policisë.
Ai i dha 2 milion dollarë për të mbajtë kufijtë e Hapur dhe mbështeti avokatët që kundërshtuan kohën e burgut për shkelësit e paligjshëm të emigrantëve të drogës. Ai u dha para politikanëve të majtë që inkurajuan kufijtë e hapur dhe ishte i suksesshëm në zgjedhjen e shumicës së tyre.
Ai mbështeti dekriminalizimin e drogave të paligjshme. Tregtarët e drogës nuk duhet të shkojnë në burg, por të lihen të lirë dhe të këshillohen dhe rehabilitohen. Ai mbështeti Qendrën Lindesmith një institut të politikës së drogës për të legalizuar marijuanën në të gjithë Amerikën.
Më lejoni të përmendi gjithashtu, se nipi i George Soros u martua me Chelsea Clinton, vajzën e Bill dhe Hilary Clinton.
Demokrati që u përpoq të fajësojë Presidentin Trump, motra e Adam Schiff është e martuar me djalin e George Soro.
Mendimi im personal është se George Soros është një njeri i lig që ka përdorur pasurinë e tij për të shkatërruar Amerikën dhe për të shkaktuar sa më shumë përçarje kundër Amerikës sa mundet.
Ai quhet Konceptuesi i Kaosit

Burimi/Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *