Home

Lajme

Kujtim Gjuzi – Çuni Kristaq Vrasesit don te jete Lider?!

No Comments Lajme Opinion

Edi Rama llomotit si nacionalist si Kombetarist si Europeist si lider kombetar dhe Global?!
11 Pyetje per Kryeministrin Hajno Kusar Drama.
1 – A ke vjedhur Zgjedhjet per te vjedhur me PPP
2 – A ke paguar, a mban familjaret e Nanos qe te mbash PS si kryetar KÇK pa Vote Kongresi?
3 – A je perdorues i rregullt i Drograve?
4 – A ke qene i shtruar ne Spitalin Psiqiatrik 5
5 – A ke rrahur dhe dhunuar te dashurat dhe Grate?
6 – A ke qene Spiun i Sigurimit?
7 – A je bashkepunetor me sherbime te Huaja?
8 – A je Arrestuar ne France per kontrabande?
9 – A ke marveshje per shitjen e Detit Greqise?
10 – Edvin pse largove Britaniket nga Dogana dhe Gjermanet nga Rinas?
11 – Edvin Kristaq Rama.
Pyetjen e fundit kam per ty.
A je ti ne foto me Vuçiç dhe Hashimin duke diskutu shitjen e territorit te Kosoves apo me bejne syte?!
Vo.
Edvin Rama koha jote ka mbaruar sikur mbaroj Ballkani i shqyer.
Ps.
Mashtrimi jot Edvin Rama eshte ne fund te rrugetimit 24 vjeçar ne pushtetin e krimit.
Ik ik me kohe te mire! Politikan Mashtrues!
Mos kujto se nuk e dijme ne dhe miqte qe ti i sherben Rusise, Serbise dhe Greqise.
Aaaaa se per pak desh harrova….
Tynelin e Lamanshit nuk do te kesh mundesi per ta kaluar me taku çunat qe dergove per bar ne Londer ok Lider Hajn Kusar Drama.
Je ne Liste 27 + Edvin Rama.
Letren e kane dergu Konservatoret ne Londer.
Jo per gja po ta dijsh qe te mos shpenzosh kohe.

Burimi/Facebook/Autori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *